23 01/15
02:18

Яблучний пиріг

1
Подякували: Олена Матвійчук
0
742

<- ->
◀  

Найсмачніший яблучний пиріг готується дуже просто!

Поспішаю поділитись найсмачнішим яблучним пирогом, який я готую чи не щодня! Адже, готую по-бабусиному рецепту, із любов'ю та задоволенням! Пиріг готується просто та швидко. Час готування: 1 год


Інгрідієнти:
для тіста:
2 жовтка;
150 г цукру;
250 г борошна;
півпачки маргарину;
1 пакетик розпушувач тіста;
ванільний цукор(на смак).
Для начинки:
свіжі яблука та кориця.

Спосіб приготування:
1. Жовтки розтерти із цукром та маргарином. До перетертої маси додати борошно та розпушувач тіста, можна ще додати ванільний цукор для запаху.
2. Замісити тісто, зробити кульку.
3.Тісто розкатати за формою для випічки, в тонкий пласт.
4. Помістити в форму та зверху викласти яблука (яблука почистити та порізати на шматочки) та посипати корицею. 
5. Після беремо борошняні смужки і викладаємо їх на пирозі у вигляді решітки, і все готово! 
6. Розігріваємо духовку до 180-200 ° С і відправляємо туди наш яблучний пиріг на 30 хв.

Смачного чаювання! 


Коментарі:


907
0
1214
0
1176
0