01 01/15
11:37

Французькі макаруни


Французькі макаруни

Смачне та солодке печиво- Макаруни.

Соломія Демкович
0
Подякували: Ще ніхто не дякував
0
1572

 

Інгредієнти:

● 3 сирих яєчних білка

● 30 г. цукру

● 200 м цукрової пудри

● 110 г. меленого мигдалю

● Щіпка солі

● 1 ст.ложка лимонного соку

● 1 пакетик харчової фарби (порошок)

Крем:

● 100г розм'якшеного сл. масла

● 5 ст. ложок вареного згущеного молока

● Горіхи, цукрову пудру і харчову фарбу висипати в чашку, перемішати

Приготування:

1.Холодні білки, сіль і лимонний сік збити міксером або в кухонному комбайні до збільшення маси рази в півтора. У два прийоми ввести цукор і продовжувати збивати до "стійких піків"

2.Білки перекласти в чашку, всипати трохи цукрово-горіхової суміші, дбайливо перемішати.

Потроху, невеликими порціями вводячи горіхи з цукром, вимішуємо тісто. Білки осядуть, маса стане текуча й важка.

3.Протвень застелити пекарським папером. За допомогою кондитерського мішка відсадити на лист невеликі коржі, близько 3-х см в діаметрі.

Залишаємо коржі на 45 хвилин на столі, щоб підсохли. Випікати при температурі 140 С, режим "конвекція" рівно 15 хвилин.

4.Поки печиво вистигає на листі, готуємо крем. М'яке вершкове масло збити до "пухнастості", додати варене згущене молоко і збити-перемішати на маленькій швидкості до однорідності.

5.Остиглий коржик змастити кремом (краще використовувати кондитерський шприц, якщо є),

накрити другим коржем і злегка притиснути, щоб крем трохи виступив.

6.Викладіть печиво на тарілку і заховайте годин на 12 в холодильник (в оригіналі рецепта рекомендують витримати печиво дві доби).

 

Смачного!

 

 

 


Коментарі:


907
0
1214
0
1176
0